Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Betalen

 

Op Sanitair-Knaller.nl betaalt u eenvoudig en snel!

Betaling door middel van iDeal is de eenvoudigste keuze wanneer u beschikt over een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Let wel op het maximaal te pinnen bedrag. In veel gevallen is er een daglimiet van €2500,-. Informeer voor een tijdelijke verhoging van deze limiet bij uw bank. Belgische klanten kunnen ook online betalen. Hiervoor is er de betaaloptie MisterCash.


iDEAL betaling

Deze betaalwijze geeft u de mogelijkheid om via uw vertrouwde omgeving van uw eigen bank de betaling te regelen. Deze directe betaalmethode zorgt voor een snelle afwikkeling van uw bestelling.

 

Mister Cash betaling

Voor onze Belgische klanten hebben wij als betaal mogelijkheid Bancontact / mister cash. Deze betaalmethode biedt uw de mogelijkheid van een betaling binnen uw eigen vertrouwde omgeving van uw bank.

Bank overschrijving

U kunt uw betaling ook via een bank overschrijving plaatsen. Daar wij onze orders in behandeling nemen na betaling dient u er bij deze betalingsmethode rekening mee te houden dat de betaling een verwerkingstijd heeft van 3 werkdagen. Na ontvangst van uw betaling worden de door uw bestelde artikelen direct verzonden.

PayPal betaling

Als u met Paypal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé. Naast uw gegevens beschermd paypal ook uw aankopen! Dus als u niet ontvangt wat u besteld heeft, kunt u het aankoopbedrag terug krijgen. Paypal biedt aankoop bescherming

Contant bij afhalen

Contant betalen bij afhalen in ons filiaal is natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben helaas geen pin mogelijkheid. Nadat de door uw bestelde artikelen aanwezig zijn wordt er contact met uw opgenomen voor het afhalen.

Achteraf betalen via Klarna

U heeft de mogelijkheid om achteraf te betalen middels een Klarna Factuur. Indien u hiervoor kiest dan krijgt u eerst uw producten geleverd en hoeft u pas 14 dagen later te betalen. Betalingen per achteraf betalen zijn beperkt tot een bedrag van 300 euro. Klarna bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen. Als deze kredietcheck positief is, starten wij direct met de verwerking van uw bestelling. Bij bestellingen met achteraf betalen betaalt u 0,75 euro + 2,20% betaalkosten.

Onze prijzen

Al de getoonde prijzen in onze webshop zijn inclusief Btw. Indien de levering geleverd dient te worden in België zullen er afwijkende bezorgkosten worden berekend voor grotere artikelen. De maximale bezorgkosten zullen nooit hoger zijn dan € 25 boven op de standaard bezorgkosten.

Onze bankgegevens

IBAN nr.: NL79RABO0121941116 t.n.v. Sanitair-knaller te Rosmalen BIC nummer: RABONL2U ( indien noodzakelijk voor buitenlandse betalingen)