Gratis bezorgd vanaf €100 | Klantbeoordeling: 9 | Service tot: 20:00 uur

Installatieservice

Vakkundige installatie
Wanneer u een Badkamer wilt installeren komt daar heel wat bij kijken en kunt u deze beter laten installeren door vakmensen. Deze vakmensen hebben wij voor u binnen ons bedrijf. Bij ons kunt u niet alleen al het sanitair vinden waar u naar op zoek bent maar dit sanitair ook vakkundig laten installeren door Sanitair knaller.

Uw badkamer installatie begint bij uzelf. Wij horen graag van u wat u wilt met uw badkamer - of toiletruimte, welke ideeën u heeft betreffende de renovatie, en denken graag met u mee. Bent u alleen op zoek naar een make over voor u badkamer- of toiletruimte dan kan de make over vaak volstaan met het vervangen van de kranen of de grepen op uw badmeubel. Deze simpele ingrepen kunnen vaak al zorgen voor een compleet nieuwe look.

Ook wordt er vaak gekeken hoe men kan besparen op, energy, en water als men overweegt de badkamer- of toiletruimte te renoveren. Ook voor oudere mensen en mensen met een lichamelijke beperking kan het nodig zijn om de Badkamer- of toiletruimte aan te passen aan hun behoeften. Ook hier kunnen wij u vakkundig bij informeren en assisteren. Buiten de installatie van complete badkamers of toiletruimtes kunnen wij ook uw aangekochte producten vakkundig installeren

Onze beloftes:

  • Geen verdekte kosten, wat wij u offreren is de prijs
  • Een aanspreekpunt en vakkundige en gekwalificeerde mensen
  • Gratis bekijken en opmeten van u renovatie ruimte
  • Advies en klantgericht werken
  • Kwaliteitsproducten uit eigen Collectie
  • Scherpste prijs in materialen en installatie

Graag adviseren wij u bij de door u gemaakte keuze, of het nu om een complete renovatie gaat of een aanpassing. Ook in onze showroom krijgt u vakkundig advies en informeren wij u over de mogelijkheden die binnen uw budget vallen. Naast het runnen van een webwinkel hebben wij ook een installatiebedrijf waar vakkundige mensen werken met jarenlange ervaring, en die al meer dan 20 jaar met ons samenwerken. Hierdoor worden uw gekochte materialen vakkundig gemonteerd met de modernste technieken.

Ook kunnen deze vakmensen uw adviseren welke mogelijkheden er zijn en welke situatie voor u het beste is. U heeft tevens maar een aanspreekpunt, de eigenaar die meewerkt. Uw heeft dus de garantie dat u bij ons niet alleen goede kwaliteitsproducten kunt kopen, maar dat deze ook door vakkundige mensen worden geïnstalleerd. Onze werkzaamheden meer dan alleen sanitair 3D ontwerpen van uw badkamer- of toiletruimte Renovatie van uw badkamer- of toiletruimte Betegelen van wanden en vloeren Montage van gehele badkamer- of toiletruimte Installeren van elektra en Alle stukadoor werkzaamheden.