Gratis bezorgd vanaf €100 | Klantbeoordeling: 9 | Service tot: 20:00 uur

Waarom kiezen voor een tweede kans product

Consumenten kijken bij het kopen van een product meestal eerst naar het product en daarna naar de prijs. De prijs is een belangrijke leidraad voor de uiteindelijke koop. Producten van Sanitair knaller zijn van een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Ook de tweede kans producten. U heeft de keuze uit diverse producten die terug gekomen zijn maar nieuw en in de originele verpakking. Waarom zou u meer betalen voor hetzelfde product als u dit product ook tegen een goedkopere prijs kunt aankopen.

Producten in onze Outlet

In onze outlet vind u diverse producten tegen gereduceerde prijzen. Of u nu op zoek bent naar een kraan, waskom, fontein of regendouche. deze bieden wij in onze outlet categorie aan.

Waar dien ik op te letten bij het kopen van een tweede kans artikel

Ten eerste dient u te letten op de de maat van het artikel is dit artikel goed voor mij. Daarnaast let u op de verpakking of deze nog de originele verpakking is en hoe de verpakking eruit ziet

Heeft u een artikel voor ogen die wij toevallig niet in de categorie outlet hebben staan? geef ons gerust even een belletje en we zullen met u kijken wat we kunnen doen.