Gratis bezorgd vanaf €100 | Klantbeoordeling: 9 | Service tot: 20:00 uur

Heusden | Sanitairwinkel

Bent u opzoek naar een sanitairwinkel in Heusden? Dat komt goed uit! Wij van Sanitair-Knaller zijn een sanitairwinkel, met daarbij een installatie bedrijf genaamd Bad & Tegeldesign. Wij zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch( Den Bosch), maar leveren door heel het land, dus natuurlijk ook Heusden.

Wij van Sanitair-Knaller leveren veel soorten sanitair van vele topmerken zoals; Wiesbaden, Novellini, Best Design, Riho en Grohe. Wij verkopen vele merken, zodat de klant genoeg keuze heeft uit het sanitair en daardoor het product kunnen vinden die zij in gedachte hebben.


Waarom bij ons?

De klant staat bij ons nummer 1!
Wij doen er alles aan om de klant gerust te stellen en alle vragen die zij eventueel hebben zo goed mogelijk te beantwoorden via de live chat of telefonisch.
Wij hebben een zeer groot assortiment aan sanitair van vele verschillende merken, dus genoeg keuze voor de klant.
Onze vakbekwame installateurs maken uw badkamer naar u wensen

Bij Sanisplash hebben wij vele aanbiedingen die kunnen oplopen tot wel 70 %


Showroom in Den Bosch?

Wilt u langskomen in onze showroom? Dat kan natuurlijk! Onze showroom is gevestigd in 's-Hertogenbosch( Den Bosch), niet al te ver van Oss. Graag van te voren een afspraak maken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een specialist aanwezig is die al uw vragen nauwkeurig kan beantwoorden.


Bad & Tegeldesign

Naast het sanitairbedrijf Sanitair-Knaller, hebben wij ook een installatie bedrijf genaamd Bad & Tegeldesign.

Bad & Tegeldesign regelt de installatie van complete badkamers en toiletruimtes inclusief kabels en tegels. U kunt zelf uw badkamer of toilet samenstellen, ook hebben wij van Bad & Tegeldesign al een paar toiletruimtes en badkamers voor u samengesteld waar u eventueel kan kiezen. Vaak heeft u bij installatiebedrijven dat u achteraf nog een rekening krijgt van extra kosten, bij ons betaald u de prijs de we van te voren hebben afgesproken! Geen extra kosten!

Cabanasanitair

Cabanasanitair is ons eigen sanitairmerk! Op de site Cabanasanitair.nl vind u alle informatie over de producten van ons eigen merk.

Ons doel met ons eigen sanitairmerk is kwaliteit leveren voor een gepaste
prijs/ kwaliteit verhouding. Wij hebben ons assortiment samengesteld van zeer fraaie kwaliteit en die er modern en lux uitzien.