Gratis bezorgd vanaf €100 | Klantbeoordeling: 9 | Service tot: 20:00 uur

Bezoek onze showroom wanneer u behoefte heeft aan vakkundig advies. In onze showroom presenteren wij de meest verkochte produkten maar kunnen u ook alternatieve produkten tonen uit de vele catalogi. Maak kennis met onze topmerken tegen betaalbare prijzen zoal Novellini, Bruynzeel of Riho, of een van de minder bekende merken zoals Cabana, Praya of Mueller. Alle van hoge kwaliteit.. Met ruim 30 jaar ervaring kunt u erop vertrouwen dat u deskundig advies krijgt. Wanneer u in de mogelijkheid bent om onze showroom te bezoeken, dan is dat zeker de moeite waard. Een bezoek aan de showroom in Den Bosch heeft de volgende voordelen: Wij vragen u om een afspraak te maken zodat wij u bezoek in kunnen plannen. - Altijd een persoonlijk advies op maat (2 uurtjes van tevoren plannen) - In onze showroom in Den Bosch kunt u de meeste van onze producten live zien en voelen - Met 30 jaar ervaring kunt u de installatie van uw nieuwe badkamer ook aan ons toevertrouwen.

Advies op afspraak

Om er zeker van te zijn dat onze senior sanitair specialisten aanwezig zijn vragen wij u een afspraak te maken. Neem zoveel mogelijk informatie mee over uw nieuw te realiseren project. Over het algemeen kunnen wij met de juiste afmetingen wel vooruit. Heeft u elders interessante producten gezien? Neem artikel nummers mee (EAN nummers). Hiermee kunnen we het exacte product opzoeken en onze scherpe prijs presenteren.

Adres gegevens Showroom

Adres Meerstraat 30

5473VX Heeswijk Dinther

Tel: 0413786428

In onze showroom treft u een selectie van de meest gewilde waskommen aan. Bent u op zoek naar waskom kom dan kijken en voelen. Wij bieden ook een installatieservice aan. Waskommen in onze showroom staan naast elkaar opgesteld zodat u makkelijk kunt vergelijken op verschillende eigeschappen. Heeft u in onze showroom een waskom gevonden dan kunt u direct een bijpassende waskomkraan uit kiezen.

Bezoek onze sanitair showroom en maak keuze uit de vele badmeubelen die wij opgesteld hebben staan. Een badmeubel gaat meestal samen met een spiegel. Wij hebben ze in onze showroom zodanig opgesteld zodat kiezen heel erg makkelijk wordt.

Wat is een sanitair showroom zonder douchecabines. Weten welke douchecabine echt bij u past? Bezoek dan onze sanitair showroom in Den Bosch. Douchecabines heb je in verschillende maten, vormen en prijzen. Het is puur smaak. Kom kijken in onze sanitair showroom in Den Bosch en ontvang een gratis badjas.

Zoekt u een badmeubel zonder spiegel? In onze showroom vindt u een badmeubel zonder spiegel. U zult verbaasd zijn over onze prijzen. Laat u in onze showroom adviseren over de badmeubel mogelijkheden, kleuren, afmetingen en uitvoeringen. Onder het genot van een kopje koffie leggen wij u graag alles uit.

Bezoek onze sanitair showroom met een mooie selectie vrijstaande ligbaden, en ja, u mag onze baden ook uitproberen door er in te gaan liggen. Uiteraard zonder water. Ieder bad wordt geleverd met een gratis badjas! Heeft u elders een bad gezien geen probleem wij kunnen iedere gewenst bad voor u leveren, meestal binnen 1 week.

Bezoek onze showroom met een selectie van de best verkopende douchegarnituren. U heeft de keuze uit vele inbouw en opbouw douchegarnituren in chroom, Rvs of geborsteld staal en altijd met een keramisch binnenwerk voor een lange levensduur. Ook onze collectie douchekolommen is te zien in onze showroom, met uitgebreide functie uitleg.

Bezoek onze showroom met een selectie van de best verkopende fonteintjes. Of u nu op zoek bent naar een complete fonteinset of een los fonteintje wij hebben een uitgebreide selectie van keramische en natuurstenen fonteintjes in diverse afmetingen en modellen. Komt u eens een kijkje nemen in onze showroom . Wij bieden u professioneel advies onder het genot van een kopje koffie.

Bezoek onze showroom met een selectie van de best verkopende kranen. Onze showroom heeft een ruime keuze uit wastafel, fontein, waskom en keukenkranen allen vervaardigd uit messing in chroom, .rvs of geborsteld staal. Wij laten u graag het verschil zien tussen diverse kranen zowel inbouw als opbouw en adviseren uw graag over dit product.

Bezoek onze showroom met kranen, douchepanelen en meer. Te veel om op te noemen. En alle kranen en douchepanelen staan zo opgesteld dat u een totaal overzicht heeft en gemakkelijker kunt vergelijken. De kranen en douchepanelen in onze showroom zijn van een uitstekende kwaliteit met alle een keramisch binnenwerk voor duurzaamheid. De kleur en uitvoering kunt u zelf bepalen.

Bezoek onze sanitair showroom met een selectie van de mooiste en meest verkochte wandclosets. Onze closets zijn overzichtelijk opgesteld zodat u gemakkelijk kunt vergelijken. Ook het nieuwste op closet gebied is in onze showroom aanwezig. Over smaak valt niet te twisten maar de ruime collectie die wij aanbieden, geeft u vast een idee. Heeft u ergens anders een closet gezien? wij kunnen alle merken bestellen.