Gratis bezorgd vanaf €100 | Klantbeoordeling: 9 | Service tot: 20:00 uur

Op Sanitair-Knaller.nl betaalt u eenvoudig en snel!

Bij Sanitair-Knaller draait het in de eerste plaatst om de aanbieding van de scherpst mogelijke prijzen. Dit houden wij 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u in de gaten. Bent u eenmaal op onze shop beland dan kunt u zich ervan verzekeren dat wij er alles aan doen om het bestelproces zo vlot en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.


iDEAL betaling

Deze betaalwijze geeft u de mogelijkheid om via uw vertrouwde omgeving van uw eigen bank de betaling te regelen. Deze directe betaalmethode zorgt voor een snelle afwikkeling van uw bestelling.

Mister Cash betaling

Voor onze Belgische klanten hebben wij als betaal mogelijkheid Bancontact / mister cash. Deze betaalmethode biedt uw de mogelijkheid van een betaling binnen uw eigen vertrouwde omgeving van uw bank.

Bank overschrijving

U kunt uw betaling ook via een bank overschrijving plaatsen. Daar wij onze orders in behandeling nemen na betaling dient u er bij deze betalingsmethode rekening mee te houden dat de betaling een verwerkingstijd heeft van 3 werkdagen. Na ontvangst van uw betaling worden de door uw bestelde artikelen direct verzonden.

PayPal betaling

Als u met Paypal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé. Naast uw gegevens beschermd paypal ook uw aankopen! Dus als u niet ontvangt wat u besteld heeft, kunt u het aankoopbedrag terug krijgen. Paypal biedt aankoop bescherming

Contant bij afhalen

Contant betalen bij afhalen in ons filiaal is natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben helaas geen pin mogelijkheid. Nadat de door uw bestelde artikelen aanwezig zijn wordt er contact met uw opgenomen voor het afhalen.

Achteraf betalen via Afterpay

AfterPay voert voor Sanitair-knaller! het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. .

Onze prijzen

Al de getoonde prijzen in onze webshop zijn inclusief Btw. Indien de levering geleverd dient te worden in België zullen er afwijkende bezorgkosten worden berekend voor grotere artikelen. De maximale bezorgkosten zullen nooit hoger zijn dan € 25 boven op de standaard bezorgkosten.

Onze bankgegevens

IBAN nr.: NL79RABO0121941116 t.n.v. Sanitair-knaller te Rosmalen BIC nummer: RABONL2U ( indien noodzakelijk voor buitenlandse betalingen)