Gratis bezorgd vanaf €100 | Klantbeoordeling: 9 | Service tot: 20:00 uur

Razendsnelle levering. Gratis vanaf 100 euro!

Bij Sanitair-Knaller.nl streven wij ernaar iedere bestelling de volgende dag uit te leveren mits op voorraad. Zelf afhalen behoort ook tot de mogelijkheden, hiermee bespaart u op eventuele bezorgkosten en kunt u de goederen afhalen op het voor u ideale moment. Let op! Bij afhalen dient u dit eerst met ons af te stemmen. Het kan zijn dat bepaalde goederen nog bij een leverancier gehaald dienen te worden of ze staan gestald in een van onze magazijns waar alleen van Maandag tot en met Vrijdag afgehaald kan worden. Wij leveren eventueel ook op Zondag tegen een vergoeding, vraag naar de voorwaarden. Bezorging op de eilanden tegen vervoerskosten van 45€


Bezorgopties

U kunt kiezen uit de volgende opties:
* Afhalen bij ons filiaal in s-'Hertogenbosch
* Bezorging via onze bezorgdienst of gecontracteerde distributeur
* Afhalen bij een TNT afhaalpunt.

Bezorging van grote of breekbare artikelen

Onze eigen bezorgservice of een van onze distributeurs zullen deze artikelen bij u afleveren. Onze klantenservice neemt contact met u op om in overleg de bezorgdag en tijd met u te regelen. Bij u bestelling kunt u ook extra informatie aangeven, b·v plaatsing op privé terrein mogelijk, graag 2 uur voor bezorging bellen enz. Zo kunnen u artikelen toch bij u bezorgt worden zou u onverhoopt niet aanwezig zijn. Artikelen worden tot aan de voordeur afgeleverd. Ook bij flats of etagewoningen leveren wij tot aan de eerste voordeur.

Bezorgkosten

Betreffende kleinere pakketten berekenen wij bezorgkosten die al berekend worden bij uw bestelling, voor België worden de bezorgkosten met € 6,- verhoogd. Onze Grote en breekbare artikelen worden door externe vervoerders bij u geleverd, bent u op de aangegeven dag niet aanwezig ( zie track en tracé) dan worden deze artikelen mee terug genomen mits u een opdracht geeft van plaatsing op een bepaalde plek. Voor het wederom aanbieden op een andere dag worden kosten berekend. Deze kosten zijn 36,00 euro. Deze kosten zullen voldaan dienen te worden voordat wij een nieuwe leverdag met u kunnen afspreken. Kleinere artikelen worden eveneens door een externe vervoerder bij u geleverd, bent u niet thuis ontvangt u een niet thuis bericht in uw brievenbus waarmee u een nieuwe leverdag en tijd kunt afspreken. Dit is kosteloos. Artikelen boven een bedrag van € 100,- worden in Nederland en België gratis bezorgd.. Bezorging op de eilanden tegen verzendkosten van 45€

Verzendinformatie

Na dat u de door u gewenste artikelen besteld heeft ontvangt u een orderbevestiging. Afhankelijk van de levertijd worden de artikelen direct na het ontvangen van de betaling naar u verstuurd. Voor grote of breekbare artikelen nemen wij contact met u op voor de bezorgdag. Word er door een van onze distributeurs geleverd dan nemen die telefonisch contact met u op betreffende de leverdag en tijd. Mocht het onverhoopt voorkomen dat de leverdag verplaatst moet worden nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het plannen van een nieuwe bezorgdag.

Als u niet thuis bent als wij bezorgen dan ontvangt u een bezorgbrief waarop u een nieuwe bezorgdag kunt aangeven. Doet u dit niet dan wordt gewoonlijk het pakketje de eerstvolgende dag opnieuw bij u aangeboden. Bent u wederom niet thuis dan wordt het pakketje naar ons filiaal terug gestuurd. Wij berekenen hiervoor € 15 voor verzend en administratiekosten. Kan een groot of breekbaar artikel met een waarde boven € 150 niet bezorgt worden door onze bezorgservice of distributeur dan dient u een nieuwe afspraak te maken en worden de bezorgkosten aan u doorberekend.

Levertijd

Afhankelijk van de beschikbaarheid van de door u bestelde artikelen worden deze direct na ontvangst van betaling naar u verzonden.U kunt geen rechten ontlenen aan de vermelde levertijden. Bij het onverhoopt niet in voorraad zijn van een product dat u heeft besteld nemen wij direct contact met u op.
Wij zijn niet aansprakelijk voor het te laat leveren door externe vervoerders in het geval van calamiteiten.

Verandering van levertijden

Zouden onverhoopt de levertijden veranderen wordt u daar direct van op de hoogte gesteld.

Artikelen met verschillende beschikbaarheid

Wij bezorgen normaliter als alle artikelen aanwezig zijn, mocht u een meervoudige levering wensen dient u dit als extra informatie aan te geven bij uw bestelling.

Distributeurs

Wij hebben onze eigen bezorgservice, na gelang noodzakelijk werken we ook samen met de onderstaande distributeurs:
* DHL
* DPD
* Parcel
* TNT
* Sanders Friton